W związku z wprowadzeniem w 2023 roku przestrzeni roboczych, zrezygnowaliśmy ze skrzynki zespołu w planach Startowym i Business.
Jeśli w przeszłości korzystałeś(-aś) ze skrzynki zespołu, została ona zastąpiona zwykłym projektem w Twojej przestrzeni roboczej. Możesz dowolnie go edytować i zmieniać jego nazwę. Jest to projekt współdzielony ze wszystkimi dotychczasowymi członkami zespołu (nowi członkowie zespołu nie zostaną automatycznie dodani do tego projektu).
Jeśli chcesz w dalszym ciągu widzieć skrzynkę zespołu na swoim pasku bocznym wystarczy dodać ten projekt do ulubionych.